OPSLAG VAN ALLE BANDBENODIGDHEDEN

De Muziek Kazerne opslag
Na een repetitie en optreden spullen opslaan

Je eigen bandbox
Onze bandboxen zijn er om je eigen muziekinstrumenten en apparatuur veilig op te slaan. Maar ook voor de accessoires, decorstukken of tapijten die de band gebruikt bij optredens. Hoe fijn is dit? Je huurt een opslag kast waarin je alles bewaard. Zo hoef je niet telkens alles mee naar huis te nemen nadat je liveband optrad of repeteerde in de Muziek Kazerne. 
Deze opslagruimtes zijn via een beveiligd systeem toegankelijk. Dus na het optreden laat je alles veilig en gerust achter.

Alle spullen veilig en vertrouwd opslaan in de Muziek Kazerne bandbox te Vlissingen

Een camera systeem houdt zicht op alle activiteiten binnen deze afgesloten ruimte. Vanuit deze ruimte kom je namelijk niet direct in de oefenruimtes. Hiervoor heb je een unieke code nodig om de deur tot de oefenruimtes te openen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze beheerder. Hij legt je telefonisch of persoonlijk uit hoe dit te werk gaat. We weten wel graag wie we aan de lijn hebben of met wie we te maken hebben als we inhoudelijke informatie delen, gewoon uit voorzorg, dat je dit weet. Onze deuren staan dan wel voor iedereen open, maar veiligheid en vertrouwen staat voorop. 

Hoe groot zijn die bandboxen?
Circa 3 m² oppervlakte en 7 m³. Je kunt er als volwassene in staan. Voor je beeldvorming; je kan er +/- 2 supermarkt rolcontainers in kwijt, van die grote metalen waar de vracht op geleverd wordt. Het is een grote kastruimte waarin je alle bandmateriaal kwijt kan. En zelf een bandlid, maar dat meenden we niet serieus. Personen opslaan is ten strengste verboden !

€ 60,-

per maand