Fotostudio ruimte

Jij bent fotograaf en zoekt een ruimte die je kunt gebruiken als fotostudio wanneer jij dit wilt. Bij deze heb je die gevonden. We zijn te vinden in Vlissingen. Wij hebben 6 ruimtes beschikbaar; 1 van 100 m² en 5 tussen de 33 en 43 m². Het is mogelijk de ruimte in blokken van 4 uur te huren maar ook een hele dag of zelfs meerdere dagen achtereen volgens. Onze ruimtes worden gebruikt voor expressieve en creatieve uitingen; muziek, theater en fotografie!

TIP:

Wanneer je de fotostudio een hele dag wilt boeken tussen 9 en 23 uur is dit mogelijk! Boek dan 3 dagdelen van 4 uur en krijg 2 uur extra tijd!

Fotograaf zoekt studio voor fotoshoot

De studioruimte kan goed gebruikt worden door fotografen. Bij voldoende animo investeren we voor de fotograaf in backdrops -wit/zwart/groen- zodat het helemaal gemakkelijk wordt om je ideale plaatje te schieten. In de ruimtes zijn vele stroompunten voor handen en het licht kan gedimd worden tot standje sfeerverlichting, volledig aan of compleet uit zodat de ruimte donker is.

Omdat het perfecte plaatje schieten belangrijk is
Fotostudio ruimte 33m² met blauwe wanden.

DMK Fotostudio Zeeland in Vlissingen

De fotostudio ligt in de buurt van de haven van Vlissingen, dus je maakt van hieruit makkelijk de combinatie tussen een fotoshoot binnen en buiten. Je komt er makkelijk via het openbaar vervoer, met de fiets of brommer en via de snelweg. De A58 sluit namelijk aan bij het gebied waar de DMK fotostudio’s gevestigd zijn.

Gratis parkeren, gunstige tarieven, makkelijk bereikbaar

Ook is het gebouw van meerdere gemakken voorzien; een toilet, keuken, koffie en thee voorziening, lunch mogelijkheid en goede ventilatie in de geluidsarme ruimtes. Je kunt er zelfs een box huren waar je het fotoshoot materiaal veilig opbergt. We hebben echt aan alles gedacht. En zijn we wat vergeten, horen we dit graag van je. Kortom wij denken dat het een ideale fotoshoot locatie is bij de DMK fotostudio in Zeeland.
Bekijk alle ruimtes eerst, kies je tijden en reserveer! We zien je graag verschijnen voor een persoonlijke ontmoeting.

Scroll Up