De Muziek Kazerne in Zeeland

Geluidsarme oefenruimtes in Zeeland, repeteren wordt een feest!

De Muziek Kazerne is gevestigd aan de Marconiweg 4 te Vlissingen in de provincie Zeeland. Nabij het treinstation Vlissingen en de A 58.

Het bedrijf is ontstaan uit liefde voor muziek. Een plek waar je onbezorgd en ontspannen live muziek kunt oefenen en maken met je eigen band of gezelschap. Een plek waar ieder zich muzikaal en/of creatief kan uiten in dans, theater en muziek of een andere vorm van expressie die muzikale raakvlakken heeft.

de muziek kazerne logo
Welkom in ‘onze kazerne’! Bekijk de tijdsblokken en tarieven!

Modern en stijlvol repeteren in onze bunkers te Vlissingen, Zeeland

Alle oefenruimtes zijn geluidsarm en geïsoleerd. Je ervaart geen overlast van anderen die op hetzelfde moment gebruik maken van een oefenruimte binnen de muren van onze kazerne. Ook aan de akoestiek is gedacht, Vloeren en wanden zijn voorzien van akoestisch materiaal en aan de muren hangen akoestische panelen en gordijnen. Ook ziet alles er modern en stijlvol uit. Iedere oefenruimte kreeg een eigen kleurthema en stijl. We noemen diverse oefenruimtes ook ‘bunkers’.

Onze ‘bunkers’ zijn toegankelijk met een automatisch deurslot via Bluetooth en de app van ‘Nuki‘. Download de app voor je komt oefenen. Je ontvangt namelijk vooraf een code die jou of jullie toegang geeft tot de gereserveerde repetitieruimte.
Het automatisch slot gaat 15 minuten na je reservering vanzelf op slot. Zorg ervoor dat je dan de oefenruimte lang en breed hebt verlaten en de deur goed dicht is.
In alle ruimtes is een goed bereik qua wifi. De wifi gegevens hangen op in de centrale ruimte van De Muziek Kazerne.

“De Muziek Kazerne is ontstaan uit de liefde voor muziek. Een plek waar je onbezorgd en ontspannen live muziek kunt beoefenen en maken met je eigen band of muziekgezelschap.”

Repeteren en muziek oefenen wordt een feest in de Muziek Kazerne! Hou wel rekening met elkaar en draag goed zorg voor de ruimtes!

Er zijn voldoende gratis parkeervakken. Parkeren voor de hoofdingang op het loading dock is niet toegestaan.
Dit loading dock is enkel voor laden en lossen bedoeld.

REPETEREN met elkaar of alleen

6 GELUIDSARME STIJLVOLLE
OEFENRUIMTES

Makkelijk bereikbaar, gunstige tarieven, gratis parkeren
Scroll Up