Repetitietijden

Repeteren op vaste en flexibele tijden in de repetitieruimte

Kies je voor een repetitieruimte bij de Muziek Kazerne, dan is de keuze voor een tijdstip geheel aan jou. Er is keuze uit drie verschillende repetitietijden in de vorm van tijdsblokken. Er vanaf wijken is mogelijk als je een specifieke behoefte hebt. We stellen voor dat je dit even met ons bespreekt. Wil jij met je band lekker vroeg beginnen, zodat je weer op tijd thuis bent? Of wil je eerst nog even rustig kunnen eten en daarna de avond afsluiten met elkaar? Welke repetitietijd wordt het? Jij mag het zeggen.

Vaste tijdsblokken per repetitieruimte

9 – 13 uur

14 – 18 uur

19 – 23 uur

Hele dag een ruimte huren om te repeteren

Dat is natuurlijk ook gewoon mogelijk. Je kiest dan 2 dagdelen die aansluitend zijn. Op deze manier heb je ook een uur extra omdat de tijd tussen 2 blokken erbij komt. In totaal kan je dan 9 uur repeteren met het gezelschap of leerlingen ontvangen.

Elke dag open

Elke dag zijn we geopend van 9 uur tot 23 uur. Binnen deze tijden kun je jouw voorkeur qua dagdeel flexibel reserveren. Maar wees er snel bij, want voor je het weet, zitten de oefenruimtes vol! En wil je 2 aansluitende dagdelen, dan is dat ook gewoon mogelijk.

Vaste band of gezelschap

Wil je regelmatig komen repeteren of geef je op vaste dagen muzieklessen? Dan wil je zeker zijn van een plek en dus wil je vooral een vaste oefenruimte vastleggen? Bovendien zijn dan ook nog de repetitieruimtes te boeken met aantrekkelijke kortingen.

Scroll Up