Muziekles

Muzieklessen in Zeeland

Met muziekles begon het voor de meeste muzikanten onder ons. We geven zelf geen muzieklessen, laten we hier duidelijk over zijn. Wat de De Muziek Kazerne wel doet is lessen muziek op een hoger niveau tillen door het beschikbaar stellen van stijlvolle en geluidsarme repetitieruimtes waar de akoestiek optimaal is. Zo kunnen docenten en muziekleraren ongestoord hun muzikale lessen voorbereiden en geven op onze locatie in Vlissingen. In de wachtruimte ook wel ‘onze salon’ genoemd, kunnen leerlingen zichzelf voorbereiden, rustig wachten tot ze aan de beurt zijn of nagenieten van de les. Het is toch erg prettig dat jij jouw klanten in een professionele muziek ruimte kunt ontvangen op deze manier.

Bekijk onze oefenruimtes om de sfeer te beleven.

Wekelijks muziekles door professionals

Voor muziekdocenten stellen we de oefenruimtes overdag doorlopend beschikbaar om muzieklessen te geven. Natuurlijk kan je s’avonds ook terecht. Het vast reserveren van de ruimte op de gewenste tijd en dag maakt het mogelijk wekelijks de lessen te kunnen geven. Zelfs je apparatuur, instrumenten en andere dingen die je nodig hebt tijdens je lessen, kunnen opgeslagen worden in een afgesloten en beveiligde bandbox. Trouwens alle ruimtes worden bewaakt met camera’s. We weten wat alles kost. We maken het jou zo makkelijk mogelijk en denken mee als je een specifiek verzoek hebt.

Muzikale lessen voor jong en oud, makkelijk bereikbaar

Wanneer je jouw muzieklessen wilt aanbieden aan een breder publiek is dit natuurlijk mogelijk via het netwerk van onze kazerne. Zowel offline ter plekke als online zorgen we dat jouw aanbod gehoord en gezien wordt. Wij werken hiervoor samen met een marketing advies bureau uit Middelburg. De Muziek Kazerne is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis voor de deur. Zo kan jong en oud altijd tussen 9 en 23 uur terecht voor de muziekles die hij of zij frequent volgt.

Muziekles de basis voor het worden en zijn van een gedegen muzikant

where the magic happens
Scroll Up