Lesruimte

Ik zoek lesruimte in Zeeland

De lesruimte is bedoeld om je creatief te uiten. Hoe dat is bepaal jezelf in onze ruimte. Je kan er les geven, les volgen of je lessen oefenenen. Ook zijn de ruimtes geschikt voor workshops en is de akoestiek zeer goed. We bevinden ons in Vlissingen, Zeeland.

Lesruimte voor jouw muzieklessen

Wij helpen jou graag mee met alle praktische dingen die je nodig hebt om gedegen muzieklessen te kunnen geven. Een geluidsarme akoestische lesruimte is hier een van. Een ruimte waar je van anderen geen last hebt en zij niet van jou, waar weinig tot geen omgevingsgeluid is. Via De Muziek Kazerne heb je de mogelijkheid om een akoestische lesruimte te huren waarin jij je lessen of workshops kunt geven. Bekijk onze ruimtes en neem contact op bij vragen en interesse. Pratend met elkaar komen we vaak al snel tot een manier.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Ben jij op zoek naar een geschikte locatie voor jouw lessen? Neem dan contact met ons op en laat weten wat je precies zoekt en waar de ruimte aan moet voldoen. Wat voor soort lessen wil je geven, hoeveel ruimte heb je nog en zijn er ook bepaalde faciliteiten nodig? Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden.

Lesgeven via De Muziek Kazerne

Ben je zelfstandig ondernemer en geef je creatieve lessen of workshops? Lijkt het je daarbij ook leuk om deze lessen aan te bieden aan kinderen en/of volwassenen in de regio Zeeland? Bespreek dan eens je idee├źn met ons zodat je het netwerk en de mogelijkheden van de Muziek Kazerne kunt inzetten.

REPETEREN met elkaar of alleen

6 GELUIDSARME STIJLVOLLE
OEFENRUIMTES

Makkelijk bereikbaar, gunstige tarieven, gratis parkeren
Scroll Up