Oefenruimte

OEFENRUIMTE GEZOCHT

Dan heb je die nu gevonden!

Geluidsarme oefenruimte met of zonder complete back-line

Oefenruimte te Vlissingen in Zeeland

Je hebt lang naar een oefenruimte gezocht in Zeeland en zodoende bent je terecht gekomen bij De Muziek Kazerne. Wij beschikken dan ook over maar liefst 6 muziek oefenruimtes die je kunt huren. Onze repetitieruimtes zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Voor degene die willen, kan er gebruik gemaakt worden van de back line in de repetitieruimte.

Maak jij straks je doorbraak met onze oefenruimtes als ‘de plek’ waar het allemaal ontstond? Oefen dan voortaan bij de Muziek Kazerne. 
Wil jij een volledig uitgeruste ruimte huren om te repeteren? Bekijk welke je voorkeur heeft en reserveer vervolgens online je repetitieruimte.

Of wil je liever eerst de tarieven en voorwaarden bekijken? Dat kan natuurlijk ook.

Blauwe Oefenruimte

Ongestoord in de oefenruimte repeteren

Al onze muziekoefenruimtes beschikken over de mogelijkheid om je eigen apparatuur aan te sluiten en ook enkele stoelen om te zitten. Wanneer je de ruimte binnenkomt ervaar je ‘een leeg podium’ waar jij alleen of met je band kunt oefenen. Zo kan je een ochtend, middag of avond lang ongestoord muziek maken. 
Je hebt 4 uur de tijd om te oefenen, 15 minuten voor en na de repetitie heb je toegang tot de ruimte! Let wel op de tijd want de ruimte werkt met een automatisch slot. Zo heeft ieder voor zich de tijd waar ze recht op hebben.

Akoestische oefenruimtes

Ook aan de akoestiek is gedacht; alle vloeren zijn voorzien akoestisch materiaal en aan de muren hangen akoestische panelen en gordijnen. Repeteren en muziek oefenen wordt een feest in de Muziek Kazerne! Maar hou wel rekening met elkaar en draag goed zorg voor de ruimtes! Elke vorm van hinder of overlast nemen we serieus!

Sla je spullen veilig en geordend op in je eigen bandbox

Alles opgeruimd en netjes achterlaten? Je kunt ter plekke je apparatuur en band eigendommen opslaan in je afgesloten bandbox. De ruimtes worden met een camera systeem beveiligd.

Zo kan je daarna in de gezamenlijke ruimte nog even kletsen met elkaar of met de andere bands. 
Zorg wel dat de repetitieruimte volledig klaar is voor de volgende muzikanten of creatievelingen.

Telefonisch annuleringsbeleid

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, bel ons dan minimaal 24 uur van tevoren om je reservering te annuleren. Annuleren binnen 24 uur van tevoren is niet mogelijk en je reservering wordt dan gefactureerd. Annuleringen via e-mail zijn niet geldig.

Scroll Up