Broekema Muziek

Arjan Broek

Arjan Broek oprichter en eigenaar van de Muziek Kazerne

Broekema Muziek is Arjan Broek. Arjan is van origine een Vlaardinger. Reeds enkele jaren woont hij in de binnenstad van Middelburg. Het was de liefde die hem naar deze stad bracht, hij ging nooit meer weg. Vanuit zijn jeugd is muziek een deel van zijn leven. Muziek- en zanglessen ontwikkelden hem tot de muzikant die hij vandaag is. Hij speelt altijd met volle overgave.

Broekema brengt een ode aan zijn liefde voor muziek

Broekema ontstond door een Nederlandstalige ode aan zijn lief. Want sinds hij in Zeeland woont, gaat zijn voorkeur opnieuw uit naar het zingen en spelen van unieke Nederlandstalige en Engelstalige liedjes. Zijn stem leent zich daar uiterst goed voor. Vaak nummers van een ander, maar tegenwoordig steeds meer eigen werk.
Het is altijd genieten van de sound en performance van Arjan Broek, hij is een multi muzikaal talent. Luister aandachtig naar hoe hij zingt, laat je vervoeren door zijn enthousiasme op alle instrumenten die hij bespeelt en laat je raken door zijn innemende stem.

Broekema Muziek

Arjan besloot in 2019 Broekema Muziek als onderneming in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Hij koos hiermee tegelijkertijd voor een leven als beroepsmuzikant. Hij werd een deel van Woodworks, breidde zijn activiteiten uit als leadzanger van Sixties Revolution en als troubadour Broekema Speelt Liedjes.

De Muziek Kazerne bouwen aan een droom

De Muziek Kazerne volgde al snel. Voor hem was het een droom die werkelijkheid werd. Hij werkte zijn idee├źn uit in een ondernemersplan, maakte in In design een indeling van oefenruimtes en ging op zoek naar het gepaste pand. Dit vond hij op de Marconiweg 4 te Vlissingen.

REPETEREN met elkaar of alleen

6 GELUIDSARME STIJLVOLLE
OEFENRUIMTES

Makkelijk bereikbaar, gunstige tarieven, gratis parkeren
Scroll Up